top of page

Wijkruimte Vrijenburg geopend!


BARENDRECHT – De wijkruimte in CBS de Vrijenburg werd dinsdag 5 oktober geopend door wethouder Nico Bults. Naast de Buurtkamer is er nu een multifunctionele wijkruimte in de school. Tijdens de opening waren jongeren en buurtbewoners uitgenodigd voor een gezellig potje sjoelen en aan hapje en een drankje.

De wijkruimte heeft verschillende doelen. Het wordt gebruikt voor de inloopspreekuren van de Vraagwijzer. Hier kunt u al uw vragen stellen over welzijn, financiën en wonen. Dit spreekuur vindt elke week plaats op maandag van 10:00-12:00 uur. Daarnaast wordt de wijkruimte gebruikt als tienercentrum. Meiden van groep 7 & 8 kunnen iedere dinsdag van 14:00-16:00 uur terecht bij de jongerenwerker voor gezellige activiteiten en goede gesprekken tijdens de Girlszone. Op donderdag kan iedereen van groep 7 & 8 terecht in het Tienercentrum. Van 14:00-16:00 uur kunnen de jongeren hier spelletjes spelen, chillen en gamen. Ook worden er regelmatig activiteiten georganiseerd zoals het bakken van koekjes of een game toernooi.

Daarnaast is het mogelijk om als bewoner of organisatie gebruik te maken van de ruimte voor een activiteit. Heeft u een goed idee voor uw buurt of straat maar nog geen locatie? Neem dan contact op met KijkopWelzijn via wenv@kijkopwelzijn.nl of 0180 691 802.

52 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page