top of page

Workshop Bordje Vol


Zorgt u langdurig en onbetaald voor een familielid of goede vriend met een ziekte of beperking? De mantelzorg voor een naaste kan een hele uitdaging zijn en kan ervoor zorgen dat u de grip op uw eigen, persoonlijke leven kwijtraakt omdat u vaak te veel op uw bordje heeft.


U bent daarom van harte welkom bij de gratis workshop Bordje Vol op donderdagochtend 25 mei van 10.00 uur tot 11.30 uur bij Mantelzorg Adviespunt KijkopWelzijn.

Of u nu extra zorgt voor een ouder, partner, kind, broer of zus met een ziekte, beperking of psychische kwetsbaarheid: ongemerkt kan er veel op uw bordje terecht komen.

De workshop BordjeVol geeft mantelzorgers spelenderwijs zicht op energievreters en energiegevers. Welke veranderingen wenselijk zijn en wie daarbij kan helpen.

Met ‘Bordje Vol’ krijgt de mantelzorger in korte tijd waardevolle inzichten in de balans tussen draagkracht en draaglast.


Mantelzorgconsulenten Janette Koppert en Karin Loendersloot zullen de worshop verzorgen en waar nodig tips geven of ondersteuning bieden bij het doorlopen van de stappen.


Deelname aan de workshop is gratis. Graag aanmelden want het aantal plekken is beperkt. Aanmelden kan door te bellen naar de balie van KijkopWelzijn via (0180) 69 18 00. Of door te mailen naar balie@kijkopwelzijn.nl o.v.v. Workshop BordjeVol, uw naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer. Sluitingsdatum van aanmelding is 20 mei.

We kijken uit naar uw komst.

16 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page