top of page

Zeskamp voor jonge mantelzorgersBARENDRECHT- Op zaterdag 17 april organiseert het Jeugd- en Jongerewerk van KijkopWelzijn in samenwerking met de mantelzorgconsulent van Stichting Welzijn Albrandswaard een gezellige en sportieve dag voor jonge mantelzorgers.


17 april, van 14:00 tot 16:00 uur zijn de jonge mantelzorgers van 6 t/m 11 jaar welkom voor een gave zeskamp met onder andere een stormbaan van wel 23 meter lang! Daarnaast zijn er vele sportieve spelletjes te doen. Even een moment van ontspanning. Jongeren van 12 jaar zijn van 18:00 tot 20:00 uur welkom voor een sportieve avond! De activiteit vindt plaats bij BLOK0180, Haarspitwei 9 te Barendrecht.

Wanneer ben je jonge mantelzorger? Een jonge mantelzorger is een kind of jongere met een familielid die verslaafd, gehandicapt, ziek is of een psychische problemen heeft. De jongere zorgt voor een familielid of maken zich zorgen over een familielid. 1 op de 5 jongeren in Nederland is een jonge mantelzorger.

Lijkt jou dit ook tof? Zorg dat jij er zaterdag 17 april ook bij bent. Meld je aan via: jongemantelzorg@kijkopwelzijn.nl.

11 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page