top of page

Zomervakantieprogramma KijkopWelzijn


Gedurende deze zomervakantie organiseert KijkopWelzijn weer diverse activiteiten voor jong en oud. Op deze manier is er in Barendrecht ook voor de thuisblijvers genoeg te doen.


Zo worden er wekelijks activiteiten georganiseerd in of vanaf BLOK0180. Denk bijvoorbeeld aan een wandeling op 12 juli en 10 augustus. Of een “Tropical Bingo” op 27 juli en een spelletjesmiddag op 17 augustus. Op 3 augustus is er een filmmiddag met de film “I care a lot”.


Verder is er gedurende deze zes weken een sjoelcompetitie op de markt waarbij deelnemers ter plekke mee kunnen doen. Degene met de hoogste score van die week, ontvangt een prijs. Het sjoeltoernooi is 14 en 28 juli en 11 augustus op de markt op het Gemeenteplein en 19 juli en 2 en 16 augustus op de markt op het Havenhoofd, beide van 10.00 tot 12.00 uur.


Tot slot is er sinds kort iedere vrijdagochtend een spelletjesochtend in BLOK0180. Deelnemers zijn van harte welkom voor een kop koffie, een spelletje of iets creatiefs.


Voor alle activiteiten geldt gratis deelname. Meer informatie of inschrijven kan via balie@kijkopwelzijn.nl of 0180 691 800. Bij sommige activiteiten geldt een maximaal aantal deelnemers, dus wees er tijdig bij.

34 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page