top of page

Zomervakantieprogramma komt er weer aan

BARENDRECHT- Met de zomervakantie in zicht zijn verschillende sociale en culturele organisaties weer druk met het ontwikkelen van een mooi zomervakantieprogramma met activiteiten voor kinderen en jongeren in Barendrecht.


Het zomervakantieprogramma is twee jaar geleden gestart omdat veel mensen niet op vakantie gingen wegens reisbeperkingen. Sindsdien worden jaarlijks de koppen bij elkaar gestoken om een creatief, sportief en recreatief programma in elkaar te zetten. De organisaties die dit jaar deelnemen zijn: Stichting Kruispunt Live, Theater Het Kruispunt, Bibliotheek AanZet (Het Kruispunt & ’t Plein), Padel Barendrecht, CultuurLocaal, Radio Exxact, Theater Hofplein en het Jeugd- en Jongerenwerk van KijkopWelzijn.


Denk aan activiteiten als Freerunning, Waterfestijn, Zomerbieblabs, Theaterlessen, Kids Padel en workshops als Podcast maken en Slijm maken. Alle activiteiten worden verzameld op de website van het Jongerenwerk. Vanaf 9 juni zijn de activiteiten zichtbaar op de site en kan er worden ingeschreven!


40 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page